JotexSE
Varukorg

Hur vill du sova?

Ditt val av textilier är en viktig del av sovupplevelsen. Hur sängkläderna känns mot huden beror helt och hållet på vilket material du väljer. Låt oss guida dig till din bästa sömn någonsin.

Luftigt, mjukt och miljövänligt
- EKOLOGISK BOMULL

En klassisk bäddning i bomull passar alla sovstilar. Ekologisk bomull som är GOTS-certifierad innebär att produkten är ansvarsfullt producerad genom hela leverantörskedjan och arbetsvillkoren på odlingar och i fabriker är goda. Sängkläder i ekologisk bomull passar dig med känslig hud och som värnar lite extra om miljön.

Se all ekologisk bomull

Ett slätt, tätt tyg med glansig lyster
– SATIN

Satin är en vävteknik som ger tyget sin fantastiska glans och lena yta. Behåll sängklädernas lyster genom att stryka eller mangla dem efter tvätt. Sängkläder i satin passar dig som önskar en lyxig sovupplevelse, precis som på hotell fast hemma!

Se all satin

Svalt, mjukt och krispigt
– PERCALE

Percale består av fina, tunna bomullstrådar som vävts extra tätt. Det gör att ytan blir slät och behagligt mjuk mot huden. Den höga kvaliteten på trådarna gör sängkläderna extra hållbara och lättskötta. Sängkläder i percale passar dig som söker en sofistikerad, krispig känsla.

Se all percale

Mjuk, luftig med avslappnad look
- LINNE

Linne är svalt när det är varmt och värmer när det är kallt. Ett perfekt material för dig som gärna lämnar sängen obäddad. Väljer du en linne- och bomullsmix får du det bästa av två världar, en säng som både är sval och luftigt. Linne är materialet för dig som önskar mjuka sängkläder och en härlig känsla av vardagslyx.

Se all linne

Över 600 bäddprodukter