3 sätt att bädda - Shoppa heminredning online på jotex.se
Varukorg

Hotellbäddning

Ta med semesterkänslan hem.
För att få till den karaktäristiska hotellbäddningen behöver du kuddar i olika storlekar och sängkläder i percale eller satin. En stoppad sänggavel blir pricken över i. Börja bäddningen med större kuddar närmast sänggaveln och bygg på framåt med vanliga sovkuddar. Vik dina påslakan över kanten på överkastet, gärna i en neutral färgskala. Nu är det bara room service som saknas…
JASMINE örngott 60x50 cm
179 SEK
TONJE kuddfodral 50x30 cm
89 SEK
CINDY multifunktionslängd 1-pack
899 SEK
SKENE LYX sänggavel 180 cm
3 495 SEK

Linnelook

Lämna sängen obäddad med stil.
LINNEA påslakanset 2 delar
349 SEK
Det är lätt att älska linne för dess vackra struktur. Bädda med påslakanen omlott för att skapa ett fluffig intryck. Med fyra sovkuddar skapar du den ombonade känslan. Med ett dämpat kulörval ton-i-ton får du sedan ett rum som utstrålar harmoni. Det slutliga piffet gör du med en av dina favoritplädar. Sänggaveln i den här bäddningen behövs inte – less is more!
HEXAGON spegel - liten
199 SEK
LINNEA påslakanset 2 delar
349 SEK
MYSA pläd - liten
99 SEK

Bäddat för romantik

Lev ut din romantiska sida.
JEANNE påslakanset 2 delar
449 SEK
Låt volanger, spets och supermjuka textilier ta över ditt sovrum hemma. Välj en sänggavel med vintage look och luta sovkuddarna mot gaveln. Flera kuddar i pasteller blir som karameller mot en ljus bas. Fransar, tofsar och vofflade strukturer är detaljer gör din bäddning till en ljuvlig romantisk oas.
KOMMER SNART!
KURSIV kuddfodral
FLORENCE öljettlängd 2-pack
498 SEK
KOMMER SNART!
WENDY väggdekoration
ALVA örngott
79 SEK