Inred uterummet mysigt

7 tips att tänka på att verkligen få till mysfaktorn


Låt det inglasade uterummet bli en förlängning av hemmet. En matplats i solen eller ett extra rum för umgänge. Mjuka upp med textilier och addera utemöbler med plats för både familj och gäster. Här hittar du våra sju bästa tips på hur du får ett mysigt uterum.

 inspiration interior guide inred uterummet mysigt

1. Möblera praktiskt


Har du ett mindre uterum kan det vara smart att planera inredningen. Vill ni använda det inglasade uterummet som en loungeyta eller matplats? Välj utebord och utestolar efter hur många ni är i familjen. Får ni besök kan ha ett par stapelbara stolar undanstoppade. Är det en mysig loungehörna ni är i stället är ute efter kan soffmoduler vara ett bra alternativ. Utgå från vilken loungesoffa eller utesoffa som passar bäst in hos er.


2. Lampor & mysbelysning


Du kanske redan har spotlights och fasadbelysning men kom ihåg mysbelysningen för att få in ett mjukt sken i uterummet. Ljusslingor är ett en fantastisk produkt för att skapa mysfaktor. De funkar året om och kan fästas på hyllor, i växter eller på väggar. Matplatsen kan du dekorera med stora och små ljuslyktor eller portabla bordslampor.


 inspiration interior guide inred uterummet mysigt
 • CADIZ loungestol

  2 799 SEK 3 999 SEK

  +1 färg

 • CADIZ loungestol

  2 799 SEK 3 999 SEK

  +1 färg

 • MENTON matbord 75x75 cm

  2 449 SEK 3 499 SEK

  +2 färger

 • CADIZ soffbord

  2 039 SEK 2 899 SEK

  +1 färg

 • SLANGEN SMOKE ljusslinga LED

  229 SEK 329 SEK