Varukorg

Teknisk information

Kryptering

I vår Internetbutik, vid köp med kort, skyddar vi dina uppgifter med hjälp av SSL-kryptering. SSL står för Secure Sockets Layer och är en funktion som gör att all information som skickas mellan köparen och säljaren krypteras. Det betyder att informationen går genom en säker förbindelse och att dina kortuppgifter inte kan läsas av utomstående. Vi samarbetar med DIBS Payment Services AB (www.dibs.se), som via en starkt krypterad anslutning till din bank kontrollerar att kortet är giltigt för köp. Vår betalningsförmedlare behandlar din kortinformation på korrekt sätt i enlighet med den internationella säkerhetsstandarden PCI DSS. När du handlar med kort, förbehåller vi oss rätten till att genomföra personkontroll.

Länkar

På Jotex.se finns det länkar till andra webbplatser. Vi länkar bara till webbplatser som vi tror kan innehålla intressant information, men ansvarar inte för innehållet på dessa webbplatser.

Produktbilder

De färger som visas på Jotex.se kan skilja sig något från verkligheten eftersom det beror på inställningarna i din dator.

Webbläsare

Vi rekommenderar att du använder senaste versionen av Chrome, Firefox, Safari eller Internet Explorer 9+. Om du använder en tidigare version eller en annan webbläsare kan Jotex.se fungera sämre.