Design, kvalitet
och personlighet


med Hannah Persson


Enkelhet, kvalitet och varaktighet – inköparen och produktchefen Hannah Persson delar med sig av den röda tråden i hennes stil samt hur man skapar balans i en hektisk vardag. En vardag som kantas av kontrasterna mellan Göteborgs stadsliv och ett falurött torp utanför Lidköping.

Hannah Persson står med en fot på två platser. Ett liv kontrasterat av Göteborgs stadspuls och lugnet på Västgötaslätten. En lägenhet i stan och ett torp i skogen – där livet ständigt pågår i bägge.

”För mig behöver hemmet inte nödvändigtvis reflektera ens personlighet, utan det kan få vara en plats där man har möjlighet att leva ut något annat”.

 inspiration collaborations hannah persson

Hannah beskriver den röda tråden i hennes stil som enkelhet, kvalitet och varaktighet. Där tåliga material som bomull, ull och jute är klassiska inslag. Den röda tråden skiner tydligt igenom i både lägenheten och torpet. Basen är neutral, enkel och vilsam. Med den stora skillnaden att Hannahs personliga stil har fått större utrymme i lägenheten medan torpet är inrett efter den naturliga estetiken – utan att det nödvändigtvis blivit lantligt.

”Även om basen är stram så är det mer lekfullt i lägenheten. Här kan jag plocka in trendobjekt och testa mig fram på ett annat sätt. Det är mer fokus på det inomhusliga, som en middag med vänner och familj”.


”I torpet spenderar vi större delar av tiden utomhus. Uteplatsen blir på så sätt ett förlängt vardagsrum som får torpet att kännas större än vad det egentligen är. Här har nyckeln i min inredning varit förvaring. Det ska finnas utrymme för allas intressen och vi ska kunna leva ett enklare liv, oavsett årstid".

 inspiration collaborations hannah persson

Torpet på Västgötaslätten är en idyllisk plats med faluröda väggar och vita knutar.