Vi är heminredningsvarumärket som skapar morgondagens trender. Vår historia startade 1963 och grundar sig i behovet av det personliga uttrycket. Att hemmet, precis som livet, är i konstant förändring. Så oavsett om du följer trender eller skapar dina egna, är Jotex platsen för dig. Oavsett hur ditt hem ser ut.


Som ny kund hos oss får du


40% rabatt* på dyraste varan


på ditt första köp när du registrerar ett konto hos oss.

*VILLKOR: Gäller för dig som är ny kund. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Gäller ej på presentkort, produkter märkta med ”Deal!”, ”Outlet”, ”BASIC”, ”Tailormade” eller ”Limited Edition”. Endast en gång per kund.


Rabatten dras automatiskt i kassan när du har godkänt att ta emot anpassade erbjudanden via e-post, sms eller post baserat på tidigare köp, tidigare besök, aktivitet på Jotex sidor samt övriga marknadsföringssyften. Rabatten gäller endast vid det första köpet, därefter är den förbrukad. Om du aktiverar en annan rabatt så kommer nykundserbjudandet att försvinna eftersom det ej går att kombinera erbjudanden. Om du avaktiverar det andra erbjudandet kommer du att få fram nykundserbjudandet igen, som alltså endast gäller vid första köpet.