Dreamy deals

Up to 50% off*

*Erbjudandet gäller t.o.m. 2023-06-18.

Hissgardiner

Här hittar du en mängd hissgardiner och roll up-gardiner i olika färger, mönster, storlekar och material. Till skillnad mot klassiska gardinlängder är en hissgardin utformad för att enkelt kunna justeras i längd genom att du hissar den upp eller ner. Den blir därför ett perfekt komplement till dina klassiska gardiner om du vill anpassa ljusinsläppet och insynen, men den kan lika gärna användas på egen hand i fönster där du inte vill ha hellånga gardiner som går ner till golvet. Om du är ute efter en hissgardin för mörkläggning finns det även modeller som är tillverkade av tjocka material som effektivt stänger ute ljuset utifrån. Då ska du kolla efter en hissgardin med mörkläggning. Om du istället vill behålla ljusinsläppet men justera insynen rekommenderar vi dig en hissgardin i linne. Den är tunn och låter ljuset utifrån sippra igenom.

I köket är det populärt att inreda med en hissgardin, speciellt om fönstret är placerat ovanför en bänk där långa gardiner inte passar. Klicka runt här för att hitta en hissgardin till ditt kök. Vi har samlat flera olika bredder så att det finns en storlek som passar ditt fönster. Vi har även olika längder på våra roll up gardiner, så beroende på hur högt ditt fönster är kan du anpassa valet av hissgardin.

Det kan vara kul att anpassa stilen i fönstret efter säsong. Till julen är en klassisk röd hissgardin ett populärt val. Välj vilken hissgardin till jul som du föredrar. Och dekorera med annat julpynt för att få rätt stämning. En hissgardin eller roll up-gardin passar dessutom alla typer av inredningsstilar tack vare att de finns tillgängliga i en mängd olika färger och material.

Betyg 4 av 5

HANNA roll up-gardin

87,60 SEK
Ursprungligt pris 219 SEK

+1 färg

Betyg 4 av 5

HANNA roll up-gardin

79,60 SEK
Ursprungligt pris 199 SEK

+1 färg

Visar 2 av 2 produkter

Missa inte våra andra aktuella deals

Shoppa här