Ljuskällor

Ljuskällor

Upptäck vårt utbud av ljuskällor och glödlampor. Här hittar du ett urval av energieffektiva LED-lampor, klassiska glödlampor och andra belysningsalternativ som på ett snyggt och enkelt sätt uppfyller dina belysningsbehov. Oavsett om du är ute efter en modern LED-lampa för att spara energi eller föredrar den traditionella charmen och varma glöden som vanliga glödlampor ger, så har vi en ljuskälla för varje rum och varje behov.

Våra LED-lampor är tillverkade med den senaste tekniken för att ge ett behagligt och effektivt ljus. Vår serie av ljuskällor inkluderar dimbara alternativ för att ge dig kontroll över ljusstyrkan och atmosfären i ditt hem. Med dimbara led lampor kan du enkelt justera ljuset så att det passar olika tillfällen och behov. Det är dock viktigt att notera att alla glödlampor i led inte är dimbara, så se till att kontrollera förpackningen för att säkerställa att ljuskällan är kompatibel med dina dimmers. Detsamma gäller för dimbara glödlampor. För att kunna kontrollera och anpassa ljuset till för olika situationer ska du spana in en dimbar glödlampa eller led lampa.

För estetiken erbjuder vi även ett urval av ljuskällor som är designade för att synas. Små och stora glödlampor som gör sig snyggt med enklare lampskärmar. Dessa glödlampor adderar en unik och stilfull touch till ditt hem och skapar en härlig känsla. Är du ute efter något mer unik och effektfullt har vi även LED-lampor som ger ifrån sig en mängd olika färger snarare än det traditionella vita ljuset eller gula ljuset. Dessa glödlampor finns både som i runda och ovala alternativ. Tänk på att ljuset spelar en viktig roll för helhetsintrycket så tänk över vilket rum du ska använda dina klassiska glödlampor. Utöver stilen på ljuskällan så behöver du veta vilken sockel som din lampa har för att hitta rätt storlek på glödlampan. De allra mest klassiska är att en stor glödlampa har en e27 sockel, men en stor glödlampa kan även ha en e14 sockel. Kolla upp detta innan du beställer din glödlampa från oss. Utforska vårt breda sortiment av ljuskällor online och hitta en glödlampa här.

GU10 LED dimbar 7W 2700K 480Lm

139 SEK
Betyg 5 av 5

LED ljuskälla E27 globallampa Elect.

219 SEK
Betyg 2 av 5

LED ljuskälla E27 globlampa Elect

219 SEK
Betyg 3 av 5

LED LED-lampa E27 24V LOW VOLTAGE G80

349 SEK

LED LED-lampa E27 24V LOW VOLTAGE G45

289 SEK

Växtlampa Grow LED 12W, Ø 9.6 cm

499 SEK

Växtlampa Grow LED 13W, Ø 12.3 cm

599 SEK

Växtlampa Grow LED 6W, Ø 6.4 cm

349 SEK

Visar 39 av 39 produkter