Naturnära

Bordslampor

Upptäck vårt sortiment av bordslampor i olika storlekar och stilar. Oavsett om du letar efter en läslampa att ha vid soffan, en sängbordslampa bredvid sängen eller en dekorativ bordslampa i bokhyllan, har vi något för dig. Hos oss hittar du allt från små bordslampor som passar perfekt på ett sidobord till stora bordslampor som blir till imponerande stilleben mitt i rummet. Du hittar även en stor variation av bordslampor i olika material som inkluderar trä, glas, metall och mycket mer. En möjlighet för dig att hitta en perfekt bordslampa som matchar din stil och ditt hem.

I sovrummet är belysning viktigt för att skapa ett trevligt ljus. När du letar efter en bordslampa till ditt sovrum är det bra att tänka på vilken funktion den ska fylla. Om det är en bordslampa som du ska kunna använda vid läsning så är det bra att spana in en läslampa. I vårt sortiment har vi inkluderat allt från klassiska modeller till bordslampor i mer modern och unik design. Välj mellan olika storlekar, färger och material för att hitta den bordslampan som passar din säng och din stil. En liten bordslampa passar bra i sovrummet som dekorationsbelysning medan en stor bordslampa passar bra som kontrast på nattduksbordet. Och vill du skapa fina kontraster kan en hög bordslampa vara det perfekta valet. Det blir dessutom lite skillnad i höjd mellan en bordslampa på sängbordet och en bordslampa som står i ditt fönster vilket är bra för att få till flera ljuspunkter.

Är du intresserad av trender och nyheter kan du hitta unika och charmiga bordslampor som den populära svamplampan, alltså en bordslampa som ser en svamp, och andra trendiga designklassiker som blir häftiga detaljer i ditt hem. Oavsett om du letar efter snygga bordslampor, klassiska lampor eller mer unik och eklektisk design, så har vi något för alla smaker och behov. Utforska vårt sortiment av bordslampor online och hitta den perfekta belysningen för varje rum och situation.

Betyg 4 av 5

MONA bordslampa

399 SEK
Betyg 4 av 5

GILLY bordslampa

769,30 SEK
Ursprungligt pris 1 099 SEK

+1 färg

Visar 2 av 2 produkter