Naturnära

Taklampor

Taklampor är en viktig del av varje rum och är grunden till ett välbelyst hem. När du kommer hem efter en lång arbetsdag eller ska spela spel med vänner vill du enkelt kunna belysa ditt hem. Här är taklampan extra viktig då den sprider ett brett ljus och kräver endast ett knapptryck för att tända. En taklampa i sovrummet skapar en lugn och avslappnande atmosfär. Välj en sovrumslampa för tak som ger ett mjukt och behagligt ljus, gärna med en dimmerfunktion för att kunna justera ljusstyrkan efter behov. Men en taklampa i ditt sovrum kan du skapa en inbjudande och mysig atmosfär som passar perfekt för sovrummets redan avkopplande miljö. I vardagsrummet tillbringar de flesta av oss en större del av tiden varje dag, allt från umgänge med vänner till avkoppling med serier, filmer eller böcker. För de som föredrar något iögonfallande kan en stor taklampa för vardagsrum vara intressant. Dessa taklampor ger ett stilfullt intryck och skapar en lyxig känsla. När du hänger en lampa för vardagsrum i ditt tak är det viktigt att tänka på att den inte hänger för lågt på en öppen yta, för att minimera risken att någon slår sig på lampan. Med en snygg taklampa i ditt vardagsrum är du redo att välkomna alla dina gäster.

Köket är en plats för både matlagning och samvaro, och en taklampa för kök ser till att skapa bra arbetsbelysning och en trivsam atmosfär. En kökslampa för tak kan hängas över arbetsytor, din köksö eller andra viktiga platser. För matplatsen kan en taklampa hängas över ditt matbord för att ge ett fokuserat ljus. Detta passar perfekt för dig som gillar att använda ditt matbord både för fina middagar och för arbete eller studier. Hallen är en viktig del av ditt hem och den del dina gäster först får en uppfattning av ditt hem. En taklampa i din hall sätter tonen direkt. Här kan en liten taklampa som ger ett varmt och välkomnande ljus passa perfekt. Om hallen är stor eller långsmal, kan flera mindre lampor eller en långsmal taklampa skapa en jämn och funktionell takbelysning.

Stora taklampor kan verkligen bli ett statement i ett rum. Stora lampor fungerar bäst i större utrymmen där de kan balansera rummets proportioner och fylla det med belysning. En stor taklampa kan vara särskilt effektiv i vardagsrummet eller över ett stort matbord. En liten taklampa är perfekt för mindre utrymmen eller där du vill ha en diskret belysning som inte tar över rummet. Dessa lampor fungerar bra i hallar, mindre sovrum eller kök, där de kan ge tillräcklig belysning utan att påverka den övriga inredningen. En rund taklampa eller en taklampa i formen av ett klot passar utmärkt i dessa sammanhang. Valet av material och stil på din taklampa kan påverka hela rummets känsla. En taklampa i tyg ger ett mjukt och diffust ljus, vilket är perfekt för sovrum och vardagsrum. En rottinglampa för tak tillför en naturlig känsla, som passar för de som gillar att inreda med naturfärger. Metall och glas ger en modern känsla som passar för både kök och moderna vardagsrum. Kika igenom vårt sortiment av snygga taklampor och hitta din nya taklampa redan idag.

Betyg 4 av 5

DANA taklampa

699 SEK 999 SEK

+1 färg

Betyg 3 av 5

KEAN taklampa

399 SEK

+2 färger

Betyg 4 av 5

PIAF taklampa

660 SEK
Ursprungligt pris 1 649 SEK

+1 färg

Visar 3 av 3 produkter