Naturnära

Mörkläggningsgardiner

Har du svårt att sova när det är för ljust i rummet? Ett par mörkläggande gardiner stänger effektivt ute ljuset så att du kan sova gott hela natten. Mörkläggande gardiner hjälper också till att hålla rummet svalt och behagligt. Dessutom blir de en fin inredningsdetalj som ger rummet en ombonad och mysig känsla. Vi erbjuder mörkläggningsgardiner i många olika färger och material. Det är perfekt med mörkläggningsgardiner i sovrum för att säkerställa en god natts sömn men också till barnens rum eller till tv-rummet.

Alla våra mörkläggningsgardiner är skapade av ett tjockt tyg som faller fint. Tack vare ett tjockt mörkläggningstyg får mörkläggningsgardinerna även en ljuddämpande effekt som filtrerar bort störande ljud när du ska sova. Vi har skapat mörkläggningsgardiner i både enkel och dubbel bredd så att du kan välja den mörkläggningsgardin och storlek som passar dig bäst. Längden bestämmer du helt efter din egen stil och preferens. Du kan välja mellan flera olika längder och har du högt i tak har vi såklart mörkläggningsgardiner som är 300 cm långa.

Blackout gardiner som de också kallas finns i flera olika material och färger i vårt sortiment. En mörkläggningsgardin i linne ger ett luftigt intryck i rummet trots att det är en mörkläggande gardin. När det kommer till val av färg kan det vara bra att känna till att ljusa färger i vissa fall ger en ljusdämpande effekt medan mörkare färger verkligen kan stänga ute allt ljus. Så om det är vita mörkläggningsgardiner du är ute efter kan du komma ihåg att de ofta är ljusdämpande. Om du vill ha relativt ljusa gardiner men ändå få rummet något mörkare kan mörkläggningsgardiner i beige vara ett bra alternativ för dig. Matcha dina mörkläggande gardiner med din säng. Upptäck vårt breda utbud av mörkläggningsgardiner för olika smaker, stilar och hem, och beställ snabbt och smidigt online.

Betyg 4 av 5

KYLIE mörkläggningsgardin 1 längd - extra bred

299 SEK 399 SEK

+5 färger

Betyg 4 av 5

NOCTIS mörkläggningsgardin - 1 längd - extra bred

359 SEK 799 SEK

+3 färger

Betyg 4 av 5

KYLIE mörkläggningsgardin 1 längd - extra bred

599 SEK

+5 färger

Visar 3 av 3 produkter