Naturnära

Påslakanset

Bädda för långa sovmorgnar med påslakanset som gör ditt sovrum ombonat och mysigt. Att få till ett mysigt sovrum som gör att du kan slappna av är viktigt för att du ska känna dig utvilad och pigg när du vaknar. Därför kan valet av påslakan vara av stor vikt, det ska kännas skönt mot din hud och passa in med din övriga inredning. Så, utforska den stora världen av bäddset och hitta påslakan som du gillar.

Påslakan har flera viktiga funktioner. De skyddar ditt täcke från spill och slitage, vilket hjälper till att hålla det rent och fräscht längre. Dessutom är bäddset lätta att ta av och tvätta, och det finns väl inget bättre än nytvättade sängkläder? Förutom praktiska fördelar kan ett påslakanset förändra utseendet i rummet snabbt. Det kan till exempel vara trevligt att plocka fram påslakan i ljusa färger när våren är på ingång medan mörka och murriga färger gör sig bra under hösten och vintern. Ha stilen i ditt sovrum i åtanke när du ska köpa nytt bäddset. För en lugn, minimalistisk stil, är neutrala toner och enkla mönster som inte sticker ut populärt . Om du föredrar en mer livfull och levande stil, välj då skarpare färger eller kanske ett mönstrat påslakan. Glöm för all del inte känslan, det vill säga texturen, på påslakanet. Du ska trots allt sova med det några timmar om natten. Påslakanset finns i en mängd olika material, var och en med unika egenskaper. Påslakan i muslin är ett populärt val tack vare sin mjukhet, andningsförmåga. Påslakan i satin ger en känsla av lyx och är skonsamma mot huden, dessutom ger de ifrån sig en vacker glans. Och bäckebölja påslakanset har en intressant textur som ger en skön känsla mot huden.

När du hittat vilken stil och vilket material du vill att ditt bäddset ska ha är det bra att känna till några generella tips för att ta hand om ditt påslakan på bästa sätt. Första tipset är såklart att följa skötselanvisningarna som just ditt påslakan har. När du väl byter påslakan och bäddar om så finns det ett husmorsknep som många inredningsstylister använder och det är att spraya lite vatten över sängen och påslakanet och sedan dra lite med handen. På så sätt får du bort eventuella skrynklor och påslakanet blir krispigt och härligt när du lägger dig på kvällen. Detta funkar ju även om du inte byter och bäddar om helt, utan fräscha upp bäddsetet mellan varven. Hitta ditt nya påslakan här hos oss.

Betyg 3 av 5

NEZZIE påslakanset enkelsäng

449 SEK

+4 färger

Betyg 4 av 5

NEZZIE påslakanset dubbelsäng

649 SEK

+4 färger

Betyg 3 av 5

SKYE påslakanset dubbelsäng

599,40 SEK
Ursprungligt pris 999 SEK
Betyg 5 av 5

CARA påslakanset enkelsäng

719,40 SEK
Ursprungligt pris 1 199 SEK

+1 färg

Betyg 4 av 5

SKYE påslakan

599 SEK
Ursprungligt pris 999 SEK
Betyg 5 av 5

CARA påslakanset dubbelsäng

949,50 SEK
Ursprungligt pris 1 899 SEK

+1 färg

Visar 6 av 6 produkter