Naturnära

Sängkappor

Få till en stilren bäddning med en lyxig sängkappa. Här hittar du ett stort utbud av sängkjolar i varierad design och storlek till ditt sovrum. Bädda med en volangsängkappa i romantisk stil, eller pryd din säng med en stilren kappa i bomull för ett mjukt och ombonat intryck. Istället för att köpa en helt ny säng för att göra om stilen i sovrummet så är det smidigare att köpa en sängkjol. Låt oss utforska fördelarna och mångsidigheten hos sängkappor och varför de är ett måste sovrummet.

En sängkappa är ett utmärkt sätt att förnya ditt sovrum. Tillgängliga i en mängd olika tyger, färger och mönster, låter sängkappor dig anpassa din säng så att den perfekt matchar rummets tema. Oavsett om du föredrar elegansen hos en rynkad sängkappa eller det släta utseendet hos en slät, finns det en sängkjol för varje smak. En av de mest praktiska fördelarna med en sängkappa är att den döljer eventuell förvaring under sängen. Om du använder utrymmet under sängen för att förvara saker, kan en sängkappa hålla dessa dolda och ge ett rent och prydligt utseende i ditt rum. En sängkappa kan också skydda din säng från damm och smuts. Den fungerar som en barriär och stoppar damm från att samlas under sängen.

När du väljer en sängkappa, överväg tyg, längd och färg för att som passar din stil och storleken på sängen. Tyget på din sängkappa spelar roll beroende på vilket utseende och känsla du vill få till i ditt sovrum. Längden på sängkappan är avgörande. Den bör precis nudda golvet och skapa ett sömlöst utseende. Mät avståndet från golvet till toppen av din resårbotten eller sängram för att bestämma rätt längd. En vanligt förekommande storlek är att en sängkappa med höjden 60 cm, men vi har såklart lägre än så också. Det är även viktigt att välja en storlek som passar bredden på din säng. Utgå från måttet på din säng och välj sedan en sängkappa som når runt din säng. Vi har flera sängkjolar att välja bland oavsett om det är en sängkappa som är 90, 120, 140, 160 eller 180 cm som just du behöver. Hitta din nya sängkappa hos oss och handla tryggt och smidigt.

Betyg 4 av 5

LINDEN sängkappa 60 cm

349 SEK

+4 färger

Betyg 4 av 5

LINDEN sängkappa 45 cm

349 SEK

+4 färger

Betyg 4 av 5

FRINNY sängkappa 60 cm

629 SEK 899 SEK

+3 färger

Betyg 4 av 5

FRINNY sängkappa 45 cm

699 SEK 999 SEK

+2 färger

Visar 4 av 4 produkter