Naturnära

Dra-på-lakan

Drömmer du om en prydligt bäddad säng? Med ett smidigt dra-på-lakan blir din dröm verklighet. Uppdatera din säng med våra högkvalitativa dra-på-lakan som kombinerar stil och funktion. Våra dra-på-lakan är designade för att passa din madrass perfekt och stanna på plats hela natten, vilket minskar risken för obekväma veck. Hos oss hittar du dra-på-lakan i flera storlekar, där ibland dra-på-lakan i 180x200, 160x200, 140x200, 120x200 och 90x200 centimeter. Vi har även dra-på-lakan för höga madrasser som du kan använda i stället för att använda sängkappor. Förutom att vara praktiska är våra dra-på-lakan också snygga.

Sedan dra på lakan blev allt vanligare i våra hem har frågan kring hur man kan vika dra på lakan för att det ska ta så lite plats i linneskåpet som möjligt ställts många gånger. Vårt allra bästa tips för att svara på frågan: hur viker man dra på lakan är att hålla i två parallella hörn och sedan vika in dessa i de motsatta hörnen som hänger fritt. Fortsätt sedan vik på samma sätt tills du är nöjd med storleken. Detta är även ett bra sätt att hålla ditt dra-på-lakan skrynkelfritt. Och det är ju faktiskt få saker som är så sköna som ett krispigt dra-på-lakan.

Enkelheten som du får med dra-på-lakan gör att du kan unna dig en nybäddad säng ofta utan att det är allt för jobbigt att bädda om. Det är som ett traditionellt lakan fast med elastiska kanter som sätter sig runt madrassen. Upptäck ett sortiment av flera olika material och färger. Oavsett om du letar efter ett mönstrat dra-på-lakan eller ett enfärgat alternativ, har vi något för alla smaker. Utforska vårt sortiment av dra-på-lakan och hitta det som passar din säng.

Betyg 4 av 5

ZACK PERCALE dra-på-lakan - ekologisk

139 SEK 279 SEK

+7 färger

Visar 1 av 1 produkter